U21: ASZTALCSAPKODáSRóL BESZéLT A SZöVETSéGI EDZő A HáROMGóLOS GYőZELEM UTáN

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Szélesi Zoltán, az U21-es magyar válogatott szövetségi edzője az egygólos vezetés ellenére is az asztalra csapott a kazahsztáni Európa-bajnoki selejtező félidejében.

A Puskás Akadémia-Fehérvár bajnoki mérkőzésen a hazaiak győzelme 1.79, a döntetlen 4.20, a vendégek sikere 4.20-szoros szorzóval fogadható. (x)

Mint megírtuk, az U21-es magyar labdarúgó-válogatott 3–0-ra győzött a kazahok ellen Európa-bajnoki selejtezőn Almatiban.

Próbálták a srácok azt a játékot játszani, amit elképzeltem és kértem tőlük. Az első félidő azért egy picit döcögött, és az egygólos vezetés ellenére a szünetben odacsaptam az asztalra. Nem azt hallották tőlem, hogy ez mennyire jó, mennyire szép és hogyan folytassuk, hanem igenis ébresztőt kellett fújni. A hozzáállást, a mentalitást, a futást és a párharcokat is rendbe kellett tenni, az újabb gól pedig kisebb megnyugvást adott” – mondta az M1 aktuális csatornának Szélesi Zoltán szövetségi edző, aki a moldovaiak elleni csütörtöki, hazai barátságos találkozó után ezúttal mutatkozott be tétmérkőzésen új pozíciójában.

Az MTI beszámolója szerint a hónap elején kinevezett szövetségi edző hozzátette: a kazahok azt a játékot mutatták, amire számítottak, ehhez kellett alkalmazkodniuk. Azt is elárulta, hogy az első találatot szerző Kosznovszky még az első félidőben ráesett a vállára, majd a fordulás után ütközött a kazahok egyik játékosával, ezért kellett őt a hajrában lecserélni, és kivizsgálás vár rá.

2024-03-26T19:58:34Z dg43tfdfdgfd