„A KéRDéS NEM AKTUáLIS” – A MAGYAR VáLOGATOTT SZTáRJA A MAN. UNITED éRDEKLőDéSéRőL

A magyar válogatott és az angol élvonalban szereplő Bournemouth labdarúgócsapatának hátvédje, Kerkez Milos egyelőre nem gondolkozik klubváltásban. A 20 éves játékost a napokban a Manchester United és a Chelsea csapataival is szóba hozták a brit sajtóban.

Mint arról beszámoltunk, két angol sztárcsapat, a Chelsea és a Manchester United is aktívan figyeli Kerkez Milost, aki tavaly nyáron Hollandiából igazolt a Bournemouth csapatához. A londoni kékek vezetőedzője, Mauricio Pochettino a védelem bal oldalát erősítené meg leginkább, Kerkez pedig erre a feladatra tökéletes választás lenne. Eközben viszont a Manchester United megoldást keres a bal hátvéd posztjára, így beszállhat a magyar játékosért zajló versenyfutásba – erről számoltak be brit sajtóértesülések. 

Kerkez Milos korábban a Sportálnak adott exkluzív interjút, amelyben többek között a lehetséges klubváltásáról is beszélt. Mint elmondta, hatalmas megtiszteltetés lenne a Manchester Unitedben játszani, de egyelőre nem aktuális a kérdés. 

Senkinek sem kell elmagyarázni, mit jelent a Manchester Unitedben futballozni, ráadásul a gyerekkori példaképem, Nemanja Vidics szintén ott volt meghatározó játékos. Megtisztelő, egyben nagy felelősség ilyen szintű csapatban játszani, minden labdarúgó arról álmodik, hogy egyszer a legmagasabb szintre kerüljön, és trófeákat nyerjen. Csakhogy a kérdés nem aktuális, mert élő szerződésem van a Bournemouthszal, jól érzem magam a csapatban, és most csak az érdekel, hogy minél sikeresebben szerepeljünk a klubbal. Itt bíztak bennem a nyáron, megadták a lehetőséget, érzem, hogy megbecsülnek, most rajtam a sor, hogy a pályán mindezt megháláljam

– fejtette ki az interjúban Kerkez, aki hozzátette, pozitív visszajelzés számára, ha ilyen kaliberű klubok figyelik a játékát, de nem az ő feladata, hogy ezzel foglalkozzon. Az ilyen jellegű ügyeket, megkereséseket az édesapja intézni, Kerkez feladata annyi, hogy hétről hétre jól teljesítsen a pályán, és sikereket érjen el csapatával. 

(Borítókép: Getty Images)

2024-03-16T13:34:50Z dg43tfdfdgfd