DOMENICALI FIGYELMEZTETTE HAMILTONT: MARANELLóBAN MáS éLET VáR Rá

Hamilton a jelenlegi idény előtt jelentette be, hogy távozni fog a Mercedestől, de a Forma-1 vezérigazgatója, Stefano Domenicali, aki maga is volt a Ferrari csapatfőnöke, figyelmeztette, hogy komoly változáshoz kell hozzászoknia, a Mercedest ugyanis képes volt a saját képére alakítani, azonban a Ferrarinál Charles Leclerc-rel egy párost kell alkotnia.

„Lewisnak meg kell érteni a maranellói és olasz mentalitást, gondolom már kíváncsian várja. Új lehetőség lesz ez, új fejezet Lewis életében, ahogy a Ferrariéban is. A Forma-1-nek ez hihetetlen hír, már emiatt 2025-ben érezzük magunkat, hiába alig kezdődött el a 2024-es fejezet. Szerintem nagyszerű sztori lesz” – mondta a Skynak a Forma-1 első embere.

„Ugyanakkor, amikor egy ilyen hihetetlen személyiség a Ferrarihoz érkezik, nagyon sokan fognak rá figyelni. Charles ezt az új löketet arra fogja használni, hogy még jobban hajtsa magát, szóval szerintem minden szempontból pozitívum ez a csapatnak.”

Emellett olyan híreket is hallani, melyek szerint a Forma-1 egyik sztártervezőjét, Adrian Neweyt is megpróbálja magához csábítani a bajnokság legendás csapata, erről bővebben

2024-04-28T19:01:42Z dg43tfdfdgfd