BEJELENTETTE TáVOZáSáT A BARCELONA EGYIK FONTOS LáNCSZEME – HIVATALOS

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Hatalmas anyagi gondokkal vette át az FC Barcelonát 2021. márciusában Joan Laporta és elnöksége Josep Maria Bartomeutól. A katalán jogásznak és csapatának sikerült gazdaságilag is rendben tenni a klub helyzetét, azonban fontos láncszem jelentette be távozását csütörtökön.

Az Atlético Madrid-FC Barcelona spanyol bajnokin a hazaiak győzelme 2.43, a döntetlen 3.60, a vendégek sikere 2.85-szörös szorzóval fogadható. (x)

Távozik pozíciójából a Barcelona gazdasági részlegének alelnöke, Eduard Romeu akiről a Joan Laporta elnök a csütörtöki sajtótájékoztatón az alábbi szavakkal búcsúzott:

"Én vagyok az, akinek hálát kell mondani neked a klubnál elvégzett minőségi munkádért. Jogosan mondhatom, hogy te voltál a kulcsfigura a Barça pénzügyi megmentésében. Te és a Gazdasági és Pénzügyi Részleg többi tagja kivételes munkát végeztetek... Itt a klubban csapatként dolgozunk, és Eduard feladatait át tudja venni a részleg. Minden tekintetben minden kontroll alatt áll, és ezért hálás vagyok. A feladat valóban sikeresen megoldásra került, de még mindig sok a teendő. Tudjuk, hogy továbbra is számíthatunk tanácsaidra és támogatásodra, amikor csak szükségünk van rá."

-értékelte a katalánok elnöke.

"Ez két és fél intenzív év volt, 200%-os erőbedobással a Barçánál. De néha új projektek felé kell nézni, és ezt nehéz feldolgozni. Logikusan, ez a feladat teljes munkaidős odaadást igényelt, és egyszerűen nem tudom mindent összeegyeztetni az új projektekkel – mondta el Romeu. – Az én munkám itt véget ért.”

Katalán sajtóértesülések szerint Angel Riodalbas, a Barcelonai Innovációs Központ vezetője és a Super League projekt felelőse, helyettesítheti Eduard Romeu-t.

2024-03-15T07:05:19Z dg43tfdfdgfd