ÜTöTT AZ óRA: ERIK TEN HAG OLYAT TETT, AMIéRT AKáR HOLNAP KIRúGHATJáK – VIDEÓ

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a Kerkez Milossal felálló Bournemouth hazai környezetben 2-2-es döntetlent játszott a Manchester Uniteddel az angol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának szombati játéknapján.

A Manchester United egészen elképesztő mélyrepülésben van, a Vörös Ördögök az utolsó hét angol bajnokijukból mindössze egyet tudtak megnyerni.

A Vörös Ördögök vezetőedzője, Erik ten Hag a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón azzal indokolta a csapat hetek óta tartó rossz formáját, hogy rengeteg a sérültje, a védelmet is alig tudta összeállítani a ma esti mérkőzésre.

A Manchester City–Real Madrid BL-mérkőzésen a hazaiak győzelme 1.67, a döntetlen 4.30, a vendégek sikere 5.10-szeres szorzóval fogadható. (x)

Szóba került az is, hogy a manchesteriek jelenleg a hetedik helyen állnak a bajnokságban, és ha az együttes esetleg lejjebb csúszna, akkor minden idők legrosszabb PL-szereplését produkálná:

„Erik, fennáll a veszély, hogy elkapnak titeket a hetedik helyen. Ha ez alá esnétek, a United Premier League-es történetének legrosszabb idényét produkálnátok”

– vetette fel az egyik kérdező.

Erik ten Hag azonban meg sem várta, hogy az újságíró végig mondja a kérdést, felállt, és kiviharzott a sajtótájékoztatóról.

Az angolos távozás, és az utóbbi hetek, sőt inkább már hónapok pocsék teljesítménye után egyáltalán nem lenne meglepő, ha az új résztulajdonos, Sir Jim Ratcliffe úgy döntene, hogy meneszti a holland szakembert.

De hogy is áll az MU?

Az MU 32 forduló után 50 ponttal már csak a hetedik helyen áll a tabellán, mínusz egyes gólkülönbséggel.

Lassan kisebb csodának kellene ahhoz történnie, hogy Erik ten Hag tanítványai utolérjék az utolsó BL-helyen álló Aston Villát, és kvalifikálják magukat a legrangosabb európai kupasorozatba.

Az Aston Villának 60, a Tottenhamnek szintén 60, a Newcastle-nek 50 pontja van jelenleg, őket kellene megelőznie a Vörös Ördögöknek, ha jövőre a Bajnokok Ligájában szeretnének játszani.

Ten Hag még egy esetleges FA-kupa győzelemmel menthetné meg a szezont a Vörös Ördögök számára. A döntőbe kerülésre több, mint reális esélye van a manchesterieknek, hiszen jövő hét vasárnap a másodosztályú Coventry ellen lépnek pályára az elődöntőben.

Erik ten Hag mérkőzés utáni sajtótájékoztatója:

A mérkőzés összefoglalója:

Premier League, 33. forduló:

AFC Bournemouth–Manchester United 2–2 (2–1)

gólszerzők: Solanke (16.), Kluivert (36.), illetve Fernandes (31., 65. – utóbbi büntetőből)

szintén ma játszották:

Manchester City-Luton Town 5-1 (1-0)

gólszerzők: Hashioka (2.), Kovacic (64.), Haaland (76.– büntetőből), Doku (87.), Gvardiol (90+3.), illetve Barkley (81.)

Newcastle United-Tottenham Hotspur 4-0 (2-0)

Brentford-Sheffield United 2-0 (0-0)

Burnley-Brighton 1-1 (0-0)

Nottingham Forest-Wolverhampton Wanderers 2-2 (1-1)

2024-04-13T22:54:54Z dg43tfdfdgfd