ÚJABB CSAPáS JüRGEN KLOPPNAK, MEGSéRüLT A LIVERPOOL KULCSJáTéKOSA

A Liverpool labdarúgócsapata, valamint a skót válogatott hátvédje, Andy Robertson megsérült az Észak-Írország elleni felkészülési mérkőzésen, és egyelőre nem tudni, mennyi ideig szorul partvonalon kívülre.

Nem telt el a válogatottszünet sérülések nélkül, többek között az angol élvonalbeli Liverpool balhátvédje, Andy Robertson is fájdalmak közepette hagyta el a pályát kedden este, amikor a skót válogatott Észak-Írországgal találkozott felkészülési mérkőzésen. 

A Liverpool alapembere Trai Hume kőkemény belépője után maradt a földön, és hosszabb ápolás után végül kiderült, hogy nem tudja folytatni a játékot. A mérkőzés után Steve Clarke, a skót válogatott szövetségi kapitánya nyilatkozott játékosa állapotáról.

Egyelőre nem tudni, mennyire súlyos a sérülése. Liverpoolban további vizsgálatok várnak rá, de bízunk benne, hogy minél hamarabb visszatérhet. 

A többek között Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool előtt rendkívül fontos hetek állnak, a versenyfutás a bajnoki címért hétvégétől folytatódik, valamint még az Európa-ligában is érdekelt az angol csapat.

A felkészülési mérkőzés egyetlen gólját egyébként Robertson liverpooli csapattársa, Conor Bradley szerezte, Észak-Írország nyert, így Magyarország Európa-bajnoki ellenfele immár sorozatban hét nyeretlen mérkőzésnél jár.

2024-03-27T09:02:44Z dg43tfdfdgfd