WOLFF SZIVáROGTATOTT? „HAMILTON éS A FERRARI ELLEN TETTE...”

Továbbra is sok homály övezi átigazolási ügyét, amelynek során a hétszeres bajnok a Ferrarinál köt ki 2025-től. Egyes vélemények szerint maga Toto Wolff volt a szivárogtatások fő szereplője, mivel így akart helyzeti előnyt teremteni a Mercedesnek.

„Ez egy lépés volt Toto Wolff részéről Hamilton és a Ferrari ellen” – állítja a korábbi F1-es pilóta, Ivan Capelli a La Gazzetta dello Sportnak. „Kiszivárogtatott egy bejelentést, amit a szezon közben kellett volna megtennie.”

Amennyiben az olasznak igaza van, úgy Wolff terve bevált, ugyanis Vasseur láthatóan kezd frusztrálttá válni a Hamiltonnal kapcsolatos folyamatos nyomás, illetve az érkezésével kapcsolatos kérdéseket illetően.

„Lassan le kell zárnunk a Hamilton-témát” – jelentette ki a csapatvezető a riportereknek Bahreinben. „Most már teljes mértékben az idei szezonra kell koncentrálnunk. Szívesen beszélek majd Hamiltonról, amikor közeledik a 2025-ös szezon.”

Maga Hamilton a saját bevallása szerint maximálisan titokban tartotta az ügyet, még a legközelebbi rokonainak sem tett említést egészen addig, amíg az ügy ki nem robbant.

„Nem beszéltem senkivel” – Ezt már Hamilton állította a BBC podcastjában az átigazolásáról. „Még a szüleimnek sem mondtam el a bejelentés napjáig. Szóval senki sem tudta.”

Eközben végre elérkeztünk a szezonnyitó hétvége első szabadedzéséhez, amelyre a mai napon kerül sor. A teljes motorsport-program pedig ezen a linken olvasható.

Watch: Videón az első körök a 2024-es Aston Martinnal

2024-02-29T08:12:34Z dg43tfdfdgfd