WOLFF NEM HAGYJA MAGáT, VISSZASZóLT A RED BULLNAK: „NEM TUDOM, MIRőL BESZéL EZ A FICKó”

Verstappen jövője nagyon komoly beszédtémát jelent már hetek óta, de egyelőre szinte minden arra utal, hogy a háromszoros bajnok nem kívánja elhagyni a Red Bullt. Wolff viszont már régóta egyértelművé tette, hogy meg akarja szerezni a hollandot, és ezzel kapcsolatban több olyan kijelentést is tett a médiának, ami szúrhatja a Red Bull szemét.

Ennek jele volt az is, hogy Minztlaff nemrég keményen beszólt Wolffnak, és megmondta neki, hogy inkább a saját csapata problémáival kéne foglalkoznia, mert azokból van bőven. Nos, Wolff látszólag nem fogadta meg a tanácsot, mert amikor a vasárnapi Miami Nagydíjat követően szembesítették őt azzal, mit mondott a rivális vezetője, ő nem hagyta magát.

„Nem tudom, miről beszél ez a fickó. Számomra ez nem releváns.” Egyes hírek még a hétvége előtt arról szóltak, hogy Miami után Verstappen és a Mercedes vezetősége tárgyalóasztalhoz fog ülni, hogy a jövőről egyeztessenek. Wolff most ezt ismételten cáfolta.

„Nem beszélhetek túl sokat erről, de hétfőn nem lesz találkozó. Max minden csapat számára célpont. Ahogy viszont már mondtam korábban, nem hiszem, hogy 2025-re távoznia kéne. Ő jelenleg a legjobb pilóta és döntést kell hoznia. Az is lehet persze, hogy nincs miről dönteni, és minden marad úgy, ahogy eddig.”

A Red Bull ettől függetlenül azért bőven van nyugtalanság, és új sajtóhírek szerint Adrian Newey távozását egy másik kulcsemberé követheti.

2024-05-08T10:03:26Z dg43tfdfdgfd