VáRATLAN DöNTéST HOZOTT A SAUBER F1-ES CSAPATA A NEHéZ SZEZONKEZDET UTáN

A teljesen átbrandelt Sauber idén már Alfa Romeo hivatalosan Stake F1 Team Kick Sauber néven szerepel, és a sajtóinformációk szerint e két cég nagyon komoly pénzt fizetett azért, hogy névadó szponzorok legyenek a svájci istállónál, mielőtt az Audi átvenné az irányítást a csapat felett.

Azonban a szezon egyáltalán nem indult jól a Valtteri Bottast és Csou Kuan-jüt felvonultató csapat szempontjából, hiszen 5 fordulót követően még mindig 0 ponttal állnak – rajtuk kívül csak a Williams és az Alpine áll pont nélkül.

Még több F1 hír:Andretti nem vette fel a kapcsolatot az F2-vel és az F3-mal

Amellett, hogy nem elég gyors az autójuk, technikai problémákkal is szembesülnek, ráadásul a bokszkiállásokkal is hadilábon állnak – a Miami Nagydíjra pedig meg is léptek egy váratlan változtatást.

Előbb az F1-es riporter Will Buxton írt arról az X-oldalán, hogy nyugtalanság van az istállónál, és Bottas új versenymérnököt kap ettől a hétvégétől kezdve, majd a hírt a finn pilóta is megerősítette a sajtótájékoztatón.

Bottas ugyanitt a jövőjére vonatkozó kérdésre is válaszolt a Hülkenberg-bejelentés kapcsán, de csak annyit mondott, hogy egyes tárgyalásai előrehaladottabb állapotban vannak, mint más tárgyalások.

Eközben a spanyol sajtó szerint Sainz döntött a jövőjéről, míg évekig Sennáról voltak rémálmai az embernek, aki utoljára a szemébe nézett.

2024-05-03T06:49:29Z dg43tfdfdgfd