VIDEó: TíZEZREK TóDULTAK A PáLYáRA A MéRKőZéS VéGE ELőTT, HOGY EGYüTT üNNEPELJéK A LEVERKUSEN BAJNOKI CíMéT

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a listavezető Bayer Leverkusen 5-0-ra nyert a Werder Bremen ellen a német Bundesliga 28. fordulójában. Xabi Alonso együttese ezzel a győzelemmel bebiztosította a bajnoki címet, hiszen öt fordulóval a szezon vége előtt 16 pontosra növelte előnyét a Bayern Münchennel szemben.

A Gyógyszertáriak középpályása, Florian Wirtz háromszor is betalált a vendégek kapujába, utolsó gólját a 90. percben szerezte, amely után a szurkolók már nem tudták visszafogni magukat és berohantak a pályára.

A játékvezető sem tudott mit kezdeni a helyzettel, pár másodperccel a rendes játékidő vége előtt lefújta a találkozót, ezzel elkezdődött az örömünnep az egész városban.

A West Ham-Bayer Leverkusen EL-mérkőzésen a hazaiak győzelme 3.65, a döntetlen 3.85, a vendégek sikere 2.02-szeres szorzóval fogadható. (x)

Szerkesztőségünk összeszedte a legjobb képeket és videókat a leverkuseni fiesztáról. Íme!

Azonban nem tarthat ma este sokáig a nagy party, hiszen csütörtökön még Európa-liga-negyeddöntő visszavágó vár a csapatra. Xabi Alonsóék az első mérkőzésen a West Ham ellen tudtak diadalmaskodni 2-0-ra a BayArenában, négy nap múlva pedig idegenben látogatják meg az angol csapatot.

2024-04-14T22:16:07Z dg43tfdfdgfd