SZéKESFEHéRVáRI KIESéSE UTáN A VISSZAVONULáSON GONDOLKOZIK A KORáBBI US OPEN-BAJNOK

A visszavonuláson gondolkodik a 2020-ban US Open-bajnok Dominic Thiem, aki első kiemeltként már az első mérkőzésén kikapott szerdán a székesfehérvári challenger-tenisztornán.

A világranglista korábbi harmadikja a lengyel Daniel Michalskitól (295.) szenvedett vereséget, és a harmadik idei mérkőzését is elveszítette az ATP Touron, azaz továbbra is nyeretlen 2024-ben.

Ha továbbra is csak veszítek, és nem javítok a mostani 91. helyezésemen, akkor abbahagyom. Minden munkának az a lényege, hogy jól érezze magát közben az ember, különben ideje váltani

– kesergett a 30 éves osztrák játékos, hozzátéve, egyelőre még nem adja fel, és azon dolgozik, hogy minden elemében javuljon a játéka.

A 17-szeres tornagyőztes bécsújhelyi teniszező – aki kétszer a Roland Garroson, egyszer pedig az Australian Openen is vívott döntőt – a közeljövőben a zadari (Zára) és nápolyi challengerviadalokon próbál szerencsét.

A székesfehérvári 75-ös kategóriájú challenger-tenisztorna vasárnapig tart, a második helyen kiemelt Piros Zsombor a negyeddöntőben a francia Titouan Droguet lesz. 

2024-03-14T13:04:27Z dg43tfdfdgfd