SZOBOSZLAIT KIRáZTA A HIDEG A MAGYAR SZURKOLóK MIATT

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A Koszovó ellen 2–0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen ismét gólt szerző csapatkapitányunk, Szoboszlai Dominik a társak közti összhangról beszélt, de azt sem titkolta, milyen érzés fogta el, mikor a nevét skandálták a nézőtéren.

A Puskás Akadémia-Fehérvár bajnoki mérkőzésen a hazaiak győzelme 1.79, a döntetlen 4.20, a vendégek sikere 4.20-szoros szorzóval fogadható. (x)

„Örülünk, hogy nyerni tudtunk, megyünk előre. Megvan az összhang a csapatban, jó közösség vagyunk, emiatt vagyunk sikeresek. Volt olyan ezen a két meccsen, amiből tanulnunk kell, de pozitív tapasztalatot is vihetünk magunkkal, főleg a második félidei teljesítményeket nézve. Kirázott a hideg, amikor a nevemet skandálták. Remélem, máskor is lesz még ilyen...” – nyilatkozta az M4 Sportnak a Liverpool magyar légiósa.

A mieink csapatkapitánya arra is kitért, hogy máris várja a válogatott következő, júniusi mérkőzését, hiányzik majd neki a stáb, a csapattársak és a szurkolók szeretete.

2024-03-26T21:28:38Z dg43tfdfdgfd