SZOBOSZLAI DOMINIK GóLJA IS BEKERüLT AZ IDéNY LEGSZEBBJEI KöZé – VIDEÓ!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Szoboszlai Dominik első angliai gólja is helyett kapott abban a válogatásban, amelyet az idény eddigi legszebb góljairól tett közzé a Premier League hivatalos közösségi oldala.

A Liverpool-Brighton bajnokin a hazaiak győzelme 1.37, a döntetlen 5.80, a vendégek sikere 7.50-szeres szorzóval fogadható. (x)

A Liverpool magyar válogatott középpályása a 4. fordulóban, az Aston Villa ellen 3–0-ra megnyert bajnokin szerezte meg első gólját a „Vörösök” mezében.

Szoboszlai egy szöglet után bombázta a kapuba a lecsorgó labdát.

Nagyon jó érzés itthon nyerni a saját szurkolóink előtt, örülök az első gólomnak is, remélem, hogy érkezik a többi is” – fogalmazott a meccs után.

Menedzsere, Jürgen Klopp is méltatta a 23 éves támadót, mondván, rég látott ennyire tökéletes lövést, amit ráadásul a gyengébbik lábával eresztett el a játékos.

A találat olyannyira parádés volt, hogy bekerült abba a közel ötperces videóba, amelyet az idény eddigi legszebb góljairól frissen tett közzé a Premier League hivatalos Facebook-oldala és itt lehet megtekinteni.

Szoboszlai Dominik azóta – minden versenysorozatot figyelembe véve – további hat alkalommal vette be az ellenfelek kapuját és öt gólpasszt is kiosztott a Liverpool mezében.

Az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya egyébként közönségtalálkozót szervez május 30-re, a Papp László Budapest Sportarénába.

2024-03-29T12:59:54Z dg43tfdfdgfd