SZABó ISTVáN ELáRULTA, HOGY PONTOSAN MIéRT KELLETT SZáMűZNIE FIáT

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A korábbi hírek igaznak bizonyultak, mely szerint fegyelmi vétség miatt került ki a Kecskeméti TE keretéből Szabó István vezetőedző fia, Banó-Szabó Bence.

A Nyíregyháza Spartacus-Pécsi MFC mérkőzésen a hazaiak győzelme 1.30, a döntetlen 5.00, a vendégek sikere 7.00-szeres szorzóval fogadható. (x)

Amint arról korábban már mi is beszámoltunk, nem sérülés áll Banó-Szabó Bence távolmaradásának hátterében – korábban volt egy combizomsérülése –, hanem egy edzésen történt fegyelmi vétség miatt tette ki a klubvezetés több hétre a keretből a lila-fehérek támadó középpályását.

A KTE futballistája az MTK otthonában, a Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-találkozón, valamint a Puskás Akadémia elleni bajnokin sem jutott szóhoz, sőt, a keretbe sem nevezte fiát ezeken a meccseken Szabó István vezetőedző. A legutóbbi NB I-es mérkőzés után a szakember erősítette meg, hogy miért kellett száműznie fiát a csapatból.

"Őszinte leszek, mindig határozott vagyok: nem voltam itt az ominózus edzésen, hallottam, hogy Bence butaságot csinált, és mivel következetesnek kell lenni a döntésekben, megkapta érte a büntetését. Csaknem harminc éve vagyok edző, ilyen konfliktus egymás közötti játék során szinte minden évben előfordul. A sérülése óta talán nem játszik úgy, ahogyan igazán szeretne, talán ettől volt feszültebb - emelte ki a vezetőedző. - Egy nagy család vagyunk, de történhet olyan dolog, amit nem teregetünk ki. Következetes ugyanakkor a klubunk, ezért kapott egy kis felfüggesztést, igaz, ma betegég miatt nem lehetett volna velünk egyébként sem."

2024-04-08T08:11:51Z dg43tfdfdgfd