SOKKHATáS: „KISZIVáRGOTT”, HOGY MI HANGZOTT EL SZOBOSZLAIéK öLTöZőJéBEN

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Fény derült a Liverpool nagy titkára.

A Manchester United-Liverpool bajnoki mérkőzésen a hazaiak győzelme 4.70, a döntetlen 4.60, a vendégek sikere 1.66-szoros szorzóval fogadható. (x)

Januárban a teljes futballvilágot, még a saját játékosait is megdöbbentette Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere, aki kimerültségre hivatkozva bejelentette: élő szerződése ellenére kilenc év után elhagyja a Vörösöket.

A liverpooli játékosok közül Szoboszlai Dominik egyik legjobb barátja, Trent Alexander-Arnold beszélt nemrég arról, mi, illetve ki segített nekik abban, hogy jól kezeljék a közkedvelt szakember sokkoló döntését.

A Mirror beszámolója szerint az immár televíziós szakkomentátorként tevékenykedő, a 'Pool játékosaként egykor Bajnokok Ligáját nyert Jamie Carragher arról kérdezte az utódját, hogy a csapat tesz-e különleges erőfeszítéseket Klopp méltó búcsúztatása érdekében.

„100 százalékig. Ilyesmiről beszélt nekünk Virgil, miután Jürgen közölte velünk a döntését. Azt mondta: Ez nagy hír, amely megdöbbenti majd a futballvilágot, de nekünk nem szabad hagynunk, hogy elvonja a figyelmünket, hanem motivációként kell felfognunk. Az edző annyi sikerre vezetett minket, lehetővé tette, hogy valóra váltsuk az álmainkat, ezért tartozunk neki azzal, hogy mindent bele kell adnunk a lehető legszebb búcsúért” – idézte Alexander-Arnold a csapattársa szavait.

A most 32 éves Van Dijkot több mint hat esztendeje, a Southamptontól szerződtette Klopp a csapatába, amelynek azóta is a vezéregyénisége, kapitánya. Együtt nyertek többek között BL-t, klubvilágbajnokságot, angol bajnoki címet és FA-kupát.

Virgil azt mondta, ha az emberek azt hiszik is, hogy emiatt szem elől veszítjük a labdát, nekünk be kell bizonyítanunk ennek az ellenkezőjét. Ez komoly hír volt számunkra is, de profiként gyorsan fel kellett dolgoznunk és tovább tenni a dolgunkat” – tette hozzá Trent Alexander-Arnold.

Mint ismert, a Liverpool már megnyerte az Angol Ligakupát, versenyben van a bajnoki címért és negyeddöntős az Európa-ligában. A Vörösök egyedül az FA-kupától búcsúztak; az a Manchester United győzte le őket, amelyhez hétvégén hivatalosak a Premier League keretében.

2024-04-05T17:46:30Z dg43tfdfdgfd