SCHäFER ANDRáS ODASZúRT A CSAPATKAPITáNYNAK: „AZ NEM SZOBOSZLAI VOLT, HANEM SZVOLAZI”

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Schäfer András a Koszovó ellen 2–0-ra megnyert felkészülési mérkőzés után arról beszélt, hogy Szoboszlai Dominik adós neki egy gólpasszal.

Az Eintracht Frankfurt-Union Berlin bajnoki mérkőzésen a hazaiak győzelme 1.94, a döntetlen 3.45, a vendégek sikere 4.00-szeres szorzóval fogadható. (x)

Schäfer András – aki csereként beállva egy gólpasszal segítette a győzelemhez a nemzeti együttest – az M4 Sportnak elismerte, hogy érzik egymást a pályán Szoboszlaival.

„Domi azok közé a játékosok közé tartozik, aki számít ezekre a megoldásokra, hogy esetleg nem beadom, és nem a hosszúra megy, hanem esetleg a második hullámban jön. ... Nyilván ő egy középpályás, szóval nem a rövidre szokott érkezni. Láttam, hogy elég üresen van, úgyhogy... Szerintem jó kis akció volt!” – fogalmazott a középpályás, majd félig-meddig viccesen hozzátette:

Legközelebb ő jön, szóval adós nekem egy gólpasszal”.

A riporter felvetette az Union Berlin játékosának, hogy a Liverpool labdarúgója próbálta jó helyzetben hozzá továbbítani a labdát, mire Schäfer úgy válaszolt:

 „Az lehet, hogy nem Szoboszlai volt, hanem Szvolazi, ahogy Guardiola mondaná. Reméljük majd az Eb-n vagy valamelyik felkészülési mérkőzésen sikerül!”

Mint ismert, a Manchester City menedzsere jó ideig képtelen volt helyesen kimondani a magyar válogatott csapatkapitányának vezetéknevét.

Nemzeti együttesünk két labdarúgója pedig szereti „zrikálni” egymást.

Schäfer András azt is elmondta, hogy jó érzés két győztes válogatott mérkőzést követően visszautazni Berlinbe. A piros lapja miatt még egy bajnoki ki kell hagynia, ezért különösen örült, és megtiszteltetésként élte meg, hogy pályára léphetett a nemzeti együttesben.

2024-03-26T23:28:58Z dg43tfdfdgfd