RYAN REYNOLDS öRöMKöNNYEKET HULLAJT, WALESI CSAPATA FELJUTOTT A HARMADOSZTáLYBA

A Wrexham 6-0-ra nyert szombat délután a Forest Green Rovers csapata ellen, ezzel biztossá vált, hogy 19 év után ismét az angol harmadosztályban szerepelnek a Vörös Sárkányok. A walesi csapat már a mérkőzés első hat percében két gólt szerzett, amit tíz perccel később a vendégek öngólja követett, a szünet előtt pedig megszerezte negyedik gólját is a csapat. A második félidőben a 63. és a 84. percben rezgett még meg a vendégek hálója.

A Ryan Reynolds és Rob McElhenney tulajdonában álló klub elképesztő sikerszériát produkál, hiszen egy évvel ezelőtt még az ötödosztályban robogott a feljutás felé, és egy szezon negyedosztály után néhány hónap múlva a harmadosztályban mérettetheti meg magát a Wrexham. Az FA-kupából is tavaly a legjobb 32 között estek ki. Arról, hogy a Wrexham hogyan lett egy globális márka, és mennyi pénz áramlik a klubhoz, ebben a cikkünkben írtunk hosszabban.

Az X-en maga Ryan Reynolds is megosztotta csapata sikerét. „Néhány évvel ezelőtt, ha azt mondod nekem, hogy örömkönnyeket fogok hullatni egy Észak-Walesben zajló futballmeccs miatt, akkor Rob McElhenney-nek kellene lenned. Gratulálok a Wrexhamnek és a társelnökömnek! Ez életünk utazása. ”

Ám még ennél is nagyobbat álmodnak, hiszen Phil Parkinson edző a szezon előtt azt mondta: nem lehet más cél, csakis a Premier League. Az edző a tavasszal feljutó lutoniak példáját hozta fel, akik 2014-ben nyerték meg az ötödosztályt, és kilenc év alatt jutottak el az első vonalba.

A mérkőzés lefújásakor a szurkolók extázisban özönlöttek a pályára.

2024-04-13T19:06:57Z dg43tfdfdgfd