ROMáNIA: „MAGYARORSZáG úJABB CSAPáST MéRT RáNK"

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Több forrásból is lehetett olvasni, hogy a Bukaresti ProSport azt írta: Háború van Magyarország és Románia között egy labdarúgóért!

A fent említett játékos Spanyolországban látta meg a napvilágot, ám édesapja román, édesanyja pedig magyar származású. Raúl Martín Stefan spanyol-magyar kettős állampolgár, a Kisvárda védője, aki múlt héten, az Izland elleni első, 2–0-ra megnyert felkészülési meccsen mutatkozott be a magyar U20-as válogatottban.

A Magyarország-Koszovó felkészülési mérkőzésen a hazaiak győzelme 1.63, a döntetlen 3.50, a vendégek sikere 6.75-szörös szorzóval fogadható. (x)

Az Izland elleni második összecsapás még az előzőnél is jobban sikerült, 4-0-ra nyertek a mieink. Dobozi Krisztián szintén védő poszton debütált és rögtön góllal mutatkozott be.

A magyar nemzetiségű, Kézdivásárhelyen született futballista Erdélyben nőtt fel, a Sepsi OSK-ban nevelkedett, januártól kölcsönben szerepel Kazincbarcikán, ahol 6 meccsen játszott már az NB II-ben és gólt is szerzett.

Azonban a bemutatkozása a román sajtó figyelmét sem kerülte el: „Magyarország újabb csapást mért ránk! A román védő a magyar válogatottat választotta és rögtön gólt is szerzett”írja a sport.ro

Amit nem vettek számításba a cikk elkészítésénél, az az, hogy Dobozi székelyföldi, a családja és az anyanyelve is magyar, de csak annyit lehet olvasni, hogy román-magyar kettős állampolgár.

A sport.ro oldalára kattintva a cikk első képén nem is a játékos, hanem a magyar szurkolók szerepelnek, akikről egyébként szó sem esik a tartalomban.

2024-03-26T13:27:53Z dg43tfdfdgfd