REAL MADRID VS BAYERN MüNCHEN - MA ESTE PONT KERüL A KéRDéS VéGéRE

Játssz Magyarország egyik legjobb online kaszinójában! Vágj zsebre 4x32 000 Ft értékű bónuszt és 32 ingyen pörgetést! Regisztrálj most! (x)

A Bajnokok Ligája egyik döntősének kilétére tegnap este derült fény, miután a Borussia Dortmund idegenben is legyőzte a PSG-t. A másik ágon ma este rendezik a visszavágót, méghozzá Madridban.

A két fél komoly közös múlttal rendelkezik, eddig összesen 27 alkalommal csaptak össze. 4 döntetlen mellett 11 spanyol és 12 német győzelem áll a mérleg két nyelvén.

Legutóbb Münchenben a Real szerezte a meccs első találatát, a 24. percben Vinicius Junior volt eredményes, de nem tartott sokáig a madridi öröm, előbb Sane egyenlített a második játékrész elején, majd Harry Kane értékesített büntetős és máris a hazaiaknál volt az előny. A hajrába fordulva Vinicius állhatott oda elvégezni egy tizenegyest és a második góljának köszönhetően végül 2-2-vel zárult a találkozó.

Amikor legutóbb a bajorok ellátogattak a Santiago Bernabeu Stadionba, ugyancsak 2-2-vel végződött az összecsapás és a mostani formákat tekintve sem tűnik úgy, hogy előre meg lehetne jósolni a biztos továbbjutót.

Persze nem lesz könnyű dolga a németeknek Hispániában, főleg, hogy a hétvégén 3-1-es vereséget szenvedtek Stuttgartban, míg a Madrid 3-0-ra nyert otthon a Cadíz ellen.

Sosem volt és sose lesz könnyű kiharcolni a továbbjutást Spanyolországban, de a Bayernt sem kell félteni. A hétvégi vereség ellenére is bomba formában vannak és minden bizonnyal a ma esti mérkőzésen is bővelkedhetünk majd az izgalmakban!

2024-05-08T07:58:19Z dg43tfdfdgfd