PODCAST: FELNőTT VILáGBAJNOK AKAR LENNI AZ ELSő MAGYAR PROFI SZNúKERES

Az első magyarként profi játékossá vált sznúkeres, Révész Bulcsú nevét most kezdik megismerni a sportkedvelők, miután február elején junior világbajnok lett egy leginkább a Brit Nemzetközösség országaiban, a korábbi angol gyarmatokon, illetve Kínában népszerű sportágban.

Edzője, a szintén magyar éljátékos Varga Péter szerint, azonnal látszott, hogy Bulcsú nagy tehetség, egyenletesen fejlődött, tavaly pedig U18-as Európa-bajnok lett.

Azután viszont kisebb hullámvölgy következett, mi lehetett így a cél az idei junior világbajnokságon?

Az volt a célom, hogy élvezzem a játékot, és mindent kihozzak magamból… Az első pillanat, amikor arra gondoltam, hogy profi lehetek, az elődöntő előtt volt
Révész Bulcsú, junior világbajnok sznúkerjátékos

A döntőben aratott sikerrel mindez másfél nappal később már valóra is vált, Révész Bulcsú így két évig biztosan a világ legjobb játékosai között versenyez.

A fiatal tehetség beszélt arról is, milyen kapuk nyílhatnak meg előtte, mennyit fog garantáltan, minimálisan keresni, miért kellett sámlira állnia, amikor elkezdett sznúkerezni és a világbajnoki győzelem után – fogadalma ellenére – miért nem ünnepelt a tengerben.

A teljes beszélgetés itt hallgatható meg:  

2024-03-26T16:45:02Z dg43tfdfdgfd