PEDRI: "BIZTOSAN LáTVáNYOS öSSZECSAPáS VáR RáNK!"

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Annak ellenére, hogy a Barcelona 2-3-ra tudott nyerni Párizsban múlthéten a Bajnokok Ligája Negyeddöntőjének odavágóján, többen így is a PSG továbbjutására voksolnak.

Az FC Barcelona-PSG Bajnokok Ligája-mérkőzésen a hazaiak győzelme 2.20, a döntetlen 4.10, a vendégek sikere 3.15-szörös szorzóval fogadható. (x)

A gránátvörös-kék alakulat 4 éve nem tudott a legjobb 8 között szerepelni, és ahogy Xavi is fogalmazott: „Hatalmas lehetőség előtt állunk! Hazai pályán játszunk, igaz, nem a Camp Nouban, hanem a Montjuicban, de meg kell idézni legendás stadionunk varázsát.  Bátor PSG-re számítok, hiszen neki csak a győzelem jó. Izgatottak vagyunk. Nagy harc lesz a pályán, nyilván lesznek olyan pillanatok, amikor szenvedünk, de jól kell dolgoznunk. Folyamatosan fejlődünk, a játékosok igazi csapatot alkotnak, nem magukat, hanem az együttest helyezik előtérbe. Ousmane Dembélé? Nem örültem a távozásának, ám nem neheztelek rá, így döntött. Köszöntöm majd, tisztelem és becsülöm őt.” – mondta a vezetőedző a sajtótájékoztatón.

Jól érződik a mérkőzés fontossága, Joan Laporta is tiszteletét tette a csapatnál, hogy motiválja őket: „Azt mondta, mindent bele kell adnunk. Hiszi, hogy ki tudjuk harcolni a továbbjutást, s emlékeztetett minket arra, hogy a szurkolóink boldoggá tétele mennyire fontos. Mindent megteszünk, hogy örömet szerezzünk drukkereinknek és továbbjussunk az elődöntőbe.” – nyilatkozta Pedri.

A középpályás nemrég tudott újra csatlakozni a kerethez, miután felépült izomsérüléséből.

„Erősnek érzem magam, várom, hogy kilencven percet játsszak. Sérülés után érezni lehet a fáradtságot, de mindig azt mondom, jobb nyolcvan percet százszázalékos állapotban játszani. Az biztos, hogy amikor a pályán leszek, mindent beleadok. Mindannyian nagyon várjuk a meccset, ez lesz az Európa-bajnoki elődöntő mellett pályafutásom legfontosabb összecsapása. Óvatosnak kell lennünk, nem szabad arra gondolnunk, hogy előnyben vagyunk, a PSG a győzelemért érkezik ide. Biztosan látványos összecsapás vár ránk. Mi akarjuk birtokolni a labdát, ha nem lesz náluk, nem lesz helyzetük. Egy az egyben veszélyes játékosaik vannak, nem szabad esélyt adni nekik.”

Minkét félnek nélkülöznie kell játékosokat. A Barcelonának Baldét és Gavit sérülés, míg Christensent és Sergi Robertót az összegyűlt sárgalapok miatt kell mellőznie. Párizsi oldalról Hakimi eltiltás, Kurzawa és Kimpembe sérülés miatt nem léphet pályára.

Kovács István vezeti a negyeddöntő visszavágóját. A román játékvezető hatodik összecsapására készül ebben a kiírásban, a Barcelónának 1, a PSG-nek 2 meccset fújt eddig. Az biztos, hogy nem lesz könnyű dolga ma este.

2024-04-16T08:17:50Z dg43tfdfdgfd