OLYAN VERéST KAPOTT A MAGYAR FOCICSAPAT, HOGY MéG A LEFúJáS ELőTT HAZAMENTEK A JáTéKOSOK

Az Eperjes szombaton több mint egy tucat gólt szerzett a Kübekháza elleni bajnokin a Csongrád-Csanád Vármegyei IV. osztály Tisza-Maros csoportban. A tizennegyedik kapott gól után a vendégcsapat játékosai egyszerűen lesétáltak a pályáról, pedig akkor még legalább negyedóra hátra volt a meccsből.

28 perc után már 5–0 állt az eredményjelzőn, tehát a három pont sorsa elég gyorsan eldőlt. A szünet után a kübekháziak teljesen összeomlottak, 4-5 percenként változott az állás.

A vendégek nem tudtak frissíteni, ugyanis a kispadjukon egyetlen cserejátékos sem ült, a kezdők teljesen kifulladtak a meccs végére.

Az Eperjes a 75. percben vitte be a kegyelemdöfést, a 14. kapott gól pedig már sok volt, az ellenfél játékosai úgy döntöttek, nem folytatják a számukra megalázó összecsapást, és egyszerűen besétáltak az öltözőbe.

Nem kizárt, hogy a mérkőzést végül 3–0-val írják jóvá az Eperjesnek, mivel az ellenfél feladta a meccset. Egyelőre nem tudni, hogy a Kübekháza számíthat-e büntetésre a történtek miatt. A hazaiaktól Kabai Illés vitte a prímet, ő négy gólig jutott.

Az Eperjes a harmadik helyen áll a tabellán, a Kübekháza pedig az utolsó helyen tanyázik, írja az nb1.hu.

2024-04-01T18:02:31Z dg43tfdfdgfd