NYáRON ROBBANHAT AZ áTIGAZOLáSI BOMBA: A CHELSEA LECSAPHATJA A PSG KEZéRőL A NIGéRIAI GóLVáGóT

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A Chelsea kész felajánlani nagyjából 90 millió eurónak megfelelő összeget és két játékost – köztük Romelu Lukakut – Victor Osimhenért a Napolinak.

A Kékek már fel is vették a kapcsolatot a dél-olasz klubbal a nyárra tervezett átigazolás ügyében.

A Nottingham Forest-Chelsea bajnokin a hazaiak győzelme 3.40, a döntetlen 3.80, a vendégek sikere 2.12-szeres szorzóval fogadható. (x)

A Kékek kétségbeesetten szeretnék megszerezni a nigériai támadót, Gianluca Di Marzio olasz sportújságíró értesülése szerint 77 millió fontot – nagyjából 90 millió eurónak megfelelő összeget – és két játékost, köztük egy fiatalt kínálhatnak fel érte.

A másik labdarúgó a pletykák szerint Romelu Lukaku, aki jelenleg az olasz élvonalbeli Romában szerepel kölcsönben.

A goal.com angol kiadása beszámolójában emlékeztetett: Victor Osimhen ebben a szezonban 22 bajnoki mérkőzésen 14 gólt szerzett a nehézségekkel küzdő, csak a középmezőnyben tengődő Napoliban. A 2022/23-as kiírásban 26 találattal ő lett az olasz bajnokság gólkirálya, miközben a nápolyi csapat megszerezte első bajnoki címét a Diego Maradona fémjelezte éra óta. A 25 éves támadó válogatott szinten is félelmetes statisztikát tudhat magáénak: 35 meccsen 21-szer volt eredményes a nigériai nemzeti együttesben.

Bonyolítja a helyzetet, hogy Osimhen tavaly decemberben hosszabbított meg Nápolyban a szerződését, amely 130 millió eurós kivásárlási záradékot tartalmaz.

Eddig úgy tűnt, egyedül a Paris Saint-Germain teheti le érte az asztalra ezt az összeget, amely kiemelt célponttá tette őt Kylian Mbappé küszöbön álló távozása előtt.

Ám a Chelsea azt tervezi, hogy felveszi a kesztyűt a franciákkal.

A Kékek bevonnának az alkuba két játékost is, köztük azt a Romelu Lukakut, aki 2021-ben klubrekordot jelentő 97 millió font ellenében szerződött Londonba. Az elmúlt két szezont azonban Olaszországban töltötte kölcsönben, az elsőt az Internél, a mostanit pedig a Románál. A 31 esztendős csatár 43 meccsen 19-szer örvendeztette meg a Farkasok szurkolóit.

A Chelsea malmára hajthatja a vizet, hogy várhatóan Giovanni Manna lesz a Napoli új sportigazgatója, aki szeretné a belga támadót a csapatában látni.

A Kékek csatárproblémái jól láthatók ebben a szezonban: Cole Palmer 20 gólja a csapat Premier League-ben szerzett találatainak csaknem egyharmadát tette ki. Nicolas Jackson ugyan 42 meccsen 15-szer köszönt be a klubnál töltött első szezonjában, de rengeteg kritikát is kapott, mivel sok helyzetet hagyott ki. Christopher Nkunku pedig sérülése miatt alig tudott pályára lépni.

Victor Osimhen nemrég jelezte, hogy a nyáron el kívánja hagyni Nápolyt. Sajtóhírek szerint a londoniak már fel is vették a kapcsolatot az ügyében a dél-olasz klubbal.

A nigériai honfitársa, a Chelsea korábbi középpályása, John Obi Mikel az év elején azt állította, a támadó szíve szerint a Stamford Bridge-re költözne.

„Úgy gondolom, hogy valódi érdeklődés van a két fél között. Azt hiszem, szereti a klubot, szeretne ide jönni” – mondta Mikel.

2024-05-05T14:33:31Z dg43tfdfdgfd