NYILVáNOSAN MEGVéDTE WILLI ORBáNT NYAKON RAGADó JáTéKOSáT A REAL MADRID TRéNERE

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Carlo Ancelotti soha nem látott még annyira üldözött futballistát, mint Vinícius Junior.

A Real Madrid-Celta Vigo bajnokin a hazaiak győzelme 1.29, a döntetlen 5.75, a vendégek sikere 10.50-szeres szorzóval fogadható. (x)

Mint megírtuk, Vinícius Juniornak alighanem szerencséje volt, hogy elkerülte a kiállítást, miután az RB Leipzig elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen egy látszólag provokálatlan támadás során nyakon ragadta és a földre lökte a lipcseiek magyar válogatott védőjét, Willi Orbánt.

A madridi legenda, Predrag Mijatovics a héten már kiosztotta a brazilt – aki a piros lapot kockáztatta a szabálytalansággal –, mondván itt az ideje, hogy felnőjön, ám a hírek szerint a Real székházának felsőbb emeletein sem voltak elégedettek a támadó mutatványával.

Carlo Ancelotti, a Királyi Gárda vezetőedzője azonban szombaton nyilvánosan megvédte játékosát. A Celta Vigo elleni vasárnapi bajnoki összecsapás előtti sajtótájékoztatóján az olasz kijelentette, hogy „kicsit visszanézett a történelemben és a statisztikákban”, és arra a következtetésre jutott, hogy „soha nem látott még annyira üldözött futballistát”, mint Vinícius.

Mondják meg: mit csináljon?! Mindent megtesznek vele… Rugdossák, sértegetik, kifütyülik... Mit kell tennie? Gólokat lő és gólpasszokat ad” – idézte Ancelottit a Football Espana:

„Mindenkinek változtatnia kell Viníciushoz való hozzáállásán! Soha nem fordult még elő, hogy egy ilyen nagy tehetségű játékos ennyire szenvedjen ezektől a dolgoktól. A Vallecasban (a Rayo Vallecano otthonában – a szerk.) karatemozdulattal találták fejbe, de az még sárga lapot sem ért. Most pedig a Lipcse elleni lökésért pirosat követelnek neki…” – dohogott az olasz szakember.

2024-03-09T14:05:10Z dg43tfdfdgfd