NO MESSI, NO PARTY… HATALMAS POFONBA SZALADT BELE AZ INTER MIAMI – VIDEÓ!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A sérült Lionel Messit nélkülöző, ám így is sztárok sorát felvonultató Inter Miami súlyos, 4–0-s vereséget szenvedett a New York Red Bulls otthonában szombaton, az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) 10. fordulójában.

A Magyarország-Koszovó felkészülési mérkőzésen a magyarok győzelme 1.63, a döntetlen 3.50, a koszovóiak sikere 6.75-szörös szorzóval fogadható. (x)

A vendégek izomsérülés miatt nélkülözni kényszerültek a nyolcszoros aranylabdás Lionel Messit, de így is bivalyerős csapattal álltak ki, hiszen Jordi Alba, Sergio Busquets és Luis Suárez is végig a pályán voltak.

Mindhiába…

A házigazda már a harmadik percben előnybe került, a térfélcsere után pedig valósággal kiütötte nagyhírű ellenfelét.

A meccs hőse az a Lewis Morgan volt, akitől David Beckham, az Inter Miami társtulajdonosa 2021-ben a pénzügyi szabályok szorítása miatt szabadult meg. A korábban a Celtic Glasgowban és a Sunderlandban is megfordult skót támadó mesterhármassal keserítette el az egykor kenyéradójának számító floridai együttes szurkolóit.

A második helyezett Inter Miami jobb gólkülönbségének köszönhetően még mindig a New York Red Bulls előtt áll, de utóbbi egy meccsel kevesebbet játszott.

2024-03-23T22:41:49Z dg43tfdfdgfd