NEM UTAZOTT EL A CSAPATTAL A BAJNOKIRA, CSERéBE FELFüGGESZTETTéK NABY KEITáT

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A Werder Bremen középpályása, Naby Keita, amikor értesült róla, hogy nem szerepel a Bayer Leverkusen elleni idegenbeli mérkőzés kezdőjében, úgy döntött hátat fordít a csapatnak és hazamegy.

A Werder Bremen-VfB Stuttgart bajnoki mérkőzésen a hazaiak győzelme 5.10, a döntetlen 4.40, a vendégek sikere 1.60-szeres szorzóval fogadható. (x)

A brémaiak hivatalos oldalukon tették közzé, hogy az ilyen jellegű kihágásnak nincs helye a csapatban és Keita meg is kapta érte a büntetést:

„Klubként nem fogjuk eltűrni Naby viselkedését. Cserbenhagyta a csapatát és saját érdekeit a csapat elé helyezte. Ezt nem engedhetjük meg. Az idénynek ezen szakaszában a teljes mértékben a hátralévő mérkőzésekre koncentrálunk és egy összetartó csapatra van szükségünk, ezért nem maradt más választásunk” – mondta Clemens Fritz

Felfüggesztése mellett nem edzhet együtt a társakkal, nem használhatja az első csapat öltözőjét és nagyobb összegű pénzbüntetést is kiszabott rá a klub vezetése.

2024-04-16T13:33:17Z dg43tfdfdgfd