NEM LESZ VAR A MOL MAGYAR KUPA EGYIK ELőDöNTőJéN

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A Nemzeti Sport kérdése adott választ az MLSZ sajtóosztálya azzal kapcsolatban, hogy április 24-én megrendezésre kerülő Magyar Kupa elődöntőjén Balmazújvárosban, ahol nem megfelelőek a paraméterek a rendszer beüzemelésére.

A Ferencváros-Kisvárda bajnoki mérkőzésen a hazaiak győzelme 1.20, a döntetlen 6.50, a vendégek sikere 11.00-szeres szorzóval fogadható. (x)

„A VAR-rendszer minden olyan helyen használható, ahol ezt már korábban felmérték és minden feltétel adott a rendszer működéséhez – válaszolta lapunknak Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője. – A Nyíregyháza a hivatalos csatornáján jelezte, hogy a következő, Ferencváros elleni MOL Magyar-kupa mérkőzését is a már eddig is hazai pályaként használt balmazújvárosi stadionban kívánja megrendezni, ahol a VAR-rendszer nem működtethető. A másik elődöntő mérkőzés helyszínén (Paks) – mivel a VAR szempontjából is minősített stadion – a rendszer működése megoldott.”

2024-04-16T12:33:09Z dg43tfdfdgfd