NAGYOBB A BAJ, MINT GONDOLTáK? HARRY KANE ELHAGYTA AZ ANGOL VáLOGATOTTAT

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A bokasérüléssel küszködő sztárcsatár, Harry Kane elhagyta az angol válogatottat és visszatér klubjához, a Bayern Münchenhez, hogy Németországban folytassa a kezelését.

A Bayern München-Borussia Dortmund bajnoki mérkőzésen a hazaiak győzelme 1.41, a döntetlen 5.50, a vendégek sikere 6.10-szeres szorzóval fogadható. (x)

Mint megírtuk, Harry Kane, a Bayern München múlt szombati, Darmstadt elleni 5-2-re megnyert bajnokiján szenvedett bokasérülést, miután nekiütközött a kapufának.  

Christoph Freund, a német rekordbajnok sportigazgatója rögtön a meccs lefújását követően arról beszélt, hogy bár a szupersztárt csak elővigyázatosságból cserélték le az esetet követően, nem kockáztathat azzal, hogy játszik az angol válogatott közelgő felkészülési mérkőzésein.

A klub végül engedett, a csatár pedig elutazott a Háromoroszlánosok edzőtáborába.

Gyakorlatilag feleslegesen…

Az angolok gólrekordere ugyanis nem lépett pályára – sőt, még a meccskeretbe sem került be – a Brazília elleni, 1–0-s vereséggel végződött szombati mérkőzésen a Wembley-ben, és a szigetország válogatottjának következő barátságos találkozóját is ki kell hagynia.

„Harry Kane visszatér Németországba a bokasérülése miatt. Nem áll készen arra, hogy kedden Belgium ellen játsszon” – mondta a szombati találkozó után Gareth Southgate szövetségi kapitány a goal.com angol kiadásának beszámolója szerint.

Vasárnap aztán a bajor klub hivatalos oldala is megerősítette, hogy a sztárcsatár „a tervezettnél korábban tér vissza az FC Bayernhez az angol válogatottból, hogy Münchenben folytassa a kezelését”.

Kérdés: mindez azt jelenti-e, hogy a sérülés súlyosabb, mint azt eredetileg gondolták, vagy pusztán elővigyázatossági intézkedésről van szó?

Mindenesetre a történtek fényében annyi bizonyosan kijelenthető, hogy veszélybe kerülhet a 30 éves támadó szereplése a jövő szombati Borussia Dortmund elleni Bundesliga-klasszikuson.

Az éllovas Leverkusent tízpontos lemaradással üldöző Bayern München számára immár minden bajnoki létfontosságú, amennyiben meg akarja védeni a címét – már pedig miért ne akarná? Harry Kane szeme előtt pedig további cél is lebeg: megdönteni Robert Lewandowski rekordját, aki 41-szer volt eredményes egy szezonban. Az angol sztárcsatár 31 gólnál jár.

2024-03-24T13:58:49Z dg43tfdfdgfd