MUTATJUK, MEKKORA A MAGYAR VáLOGATOTT TOVáBBJUTáSI ESéLYE EB-CSOPORTJáBóL

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Összegezték a fogadóirodák számításait, vajon melyik Eb-csoportból melyik csapat, milyen valószínűséggel juthat tovább, ha minden egyes válogatottnál száz százalékkal számolunk.

A Magyarország-Svájc Eb-csoportmérkőzésen a magyarok győzelme 3.00, a döntetlen 3.30, a svájciak sikere 2.35-szörös szorzóval fogadható. (x)

Kezdjük az elemzést a saját csoportunkkal. Az A csoport kapcsán az össz fogadóirodák elemzése szerint a magyar válogatott 58% valószínűséggel juthat tovább. Ez a szám ebben a négyesben viszont mindössze csak a 3. helyre elég a mieinknek, vagyis ezen számok alapján nem jutnánk tovább. Hiszen a németek 91%-on vannak, míg Svájc 62%-on áll. De az is érdekes, hogy még a skótok is kaptak 56% esélyt.

A B jelű kvartettben Spanyolország és Olaszország szinte fej-fej mellett áll, előbbi 88, utóbbi 83%-os valószínűséggel jut az egyenes kieséses szakaszba az Eb-n. A horvátok 74, míg Albánia 22 %-on áll. De ugye az albánok csináltak már csodát például…

A C jelű négyesben Anglia a topfavorit 92%-kal, őket Dánia 71, Szerbia 62%-kal követi. Hátul kullognak a szlovénok, akiknek a továbbjutási esélyük 42%.

A D jelű csoportban Franciaország 88%-os, Hollandia 77%-os, Ausztria 56%-os, a mindössze pótselejtezőkön az Eb-re kijutó lengyelek 46%-os valószínűséggel lehetnek ott a németországi kontinenstorna egyenes kieséses szakaszában.

Az E jelű négyesben a belgákat hozták ki a szakemberek abszolút esélyesnek, ők 91 %-os valószínűséggel élik túl a csoportkört, míg az ukránok 62%-ot, a románok tőlük alig lemaradva 60%-ot, a szlovákok 54%-ot kaptak.

Végül az F csoportban a portugálok lehetnek a legnagyobb esélyesek, ők a fogadóirodák összesítései alapján 90%-os valószínűséggel lehetnek majd ott a kontinensviadalon a csoportmeccsek után is, a törökök 72%-os eséllyel, a csehek 53%-os eséllyel, míg az abszolút újonc Grúzia 52%-os sansszal.

 

2024-03-29T18:30:18Z dg43tfdfdgfd