MENNYBőL A POKOLBA: SZOBOSZLAI DOMINIK TáVOZáSáT KöVETELIK LIVERPOOLBAN!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A szünetben csereként beálló Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool 3-0-ra kikapott a vendég Atalantától a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén.

A Vörösök pár napon belül második kudarcukat könyvelhették el, hiszen a vasárnap csak 2–2-es döntetlent játszottak a Manchester United ellen, ami ugyan alapvetően nem lenne egy rossz eredmény egy rangadón, viszont olyan szoros a bajnoki versenyfutás idén a Premier League-ben, hogy minden elvesztett pont könnyen a bajnoki címbe kerülhet. A Liverpool a hétvégén el is vesztette listavezető pozícióját, és visszaesett a második helyre a bajnoki tabellán.

A Liverpool-Crystal Palace mérkőzésen a hazaiak győzelme 1.20, a döntetlen 7.50, a vendégek sikere 15.00-szörös szorzóval fogadható. (x)

Bűnbak keresés

A United elleni meccsen Jarell Quansah volt a bűnbak, most pedig Szoboszlai Dominiket vették elő, miután a magyar válogatott csapatkapitánya hasonló módon, a félpályánál eladta a labdát, amelyből a Atalanta megszerezte a harmadik gólját. A középpályás legutóbbi, március 31-i Instagram-bejegyzése alá záporoztak az idény első felében még ünnepelt Szoboszlai távozását követelő kommentek. Idézni inkább nem szeretnénk belőlük – szúrta ki a Magyar Nemzet.

A kommentek között sokan nehezményezik, hogy míg a 23 éves középpályás a hátán viszi a magyar válogatottat, addig a Liverpoolban sokszor tudása alatt játszik.

Szerencsére páran védelmükben vették a magyar válogatott csapatkapitányát:

„Núnezt nem bántják ennyire a Liverpool-szurkolók. Biztassátok inkább őt is, aztán minden meccsen jól fog teljesíteni.”

Szoboszlait lepontozták

Nemcsak a szurkolók kritizálták a Liverpool nyolcasának Atalanta elleni teljesítményét, hanem három portálon is ő kapta a legalacsonyabb értékelést a mersey-parti játékosok közül. A Liverpool Echón hármasra értékelték a teljesítményét, míg a szerintük három legjobb liverpooli, Andy Robertson, Cody Gakpo és Diogo Jota hatost kapott.

A Whoscored.com portálon 5,3-ra volt jó Szoboszlai, a második legrosszabb a Vörösök kapusa, Caoimhín Kelleher lett 5,8-cal, Gakpo kiemelkedett a hazaiak közül a maga 7,8-ával.

Az eredmenyek.com is szintén Gakpót (7,9) tartotta a legjobbnak, Szoboszlait pedig a leggyengébbnek (5,8).

Európa-liga, negyeddöntő, első mérkőzés:

Liverpool (angol)-Atalanta (olasz) 0-3 (0-1)

gól: Scamacca (38., 61.), Pasalic (83.)

2024-04-12T09:13:42Z dg43tfdfdgfd