MEGéRKEZETT AZ ETO BOCSáNATKéRéSE, DE ELéG LESZ-E A SZURKOLóKNAK?

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Pénteken délután az ETO FC hivatalos honlapján adott ki közleményt, amelyben leírták, lefolytatták a belső vizsgálatot a Bp. Honvéd elleni bajnokin történt incidenssel kapcsolatban, amely a biztonsági személyzet és a szurkolók között alakult ki.

A Magyarország-Koszovó felkészülési mérkőzésen a magyarok győzelme 1.63, a döntetlen 3.50, a koszovóiak sikere 6.75-szörös szorzóval fogadható. (x)

"A klubunk vezetősége által lefolytatott belső vizsgálat alkalmával felvettük a kapcsolatot a biztonsági szolgálattal, akikkel közösen mindent meg fogunk tenni, hogy a jövőben, a Budapest Honvéd elleni mérkőzésen történtekhez hasonló incidensek ne fordulhassanak elő az ETO FC Győr mérkőzésein. 
Elnézést kérünk azoktól a Szurkolóinktól, akik önhibájukon kívül keveredtek bele az eseményekbe, és nem tudták élvezni a mérkőzést.
Ígérjük, hogy a jövőben mindent megteszünk, hogy hasonló eset az ETO Stadionban ne forduljon elő!" - áll a közleményben.

Az ETO Baráti Kör egy nappal korábban azt írta közösségi oldalán, hogy a drukkerek lelátóra való visszatérése kizárólag akkor fog megtörténni, ha a klub nyilvánosan bocsánatot kér minden ETO-szurkolótól!

Hogy a fenti közleményt hogy értelmezik, egyelőre kérdéses, minden esetre a másik kérésükről, miszerint Ő. Balázs, S. Szabolcs és H. Péter, a lelátón eljáró szerv vezető munkatársait azonnali hatállyal tiltsák ki stadionból, nem nyilatkozott a klub.

2024-03-23T08:40:19Z dg43tfdfdgfd