MEGVAN A MAGYAR VáLOGATOTT úJ SZöVETSéGI KAPITáNYA

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Szarvas Alexandra lett a magyar női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya – derül ki az MLSZ március 21-i közleményéből.

Az eddig az U19-es csapatot vezető, fóti születésű, 31 éves Szarvas Alexandra Magyarországon játékosként nyert bajnokságot és kupát, ezt követően Németországban és Svájcban idegenlégióskodott.

Irányításával a női U19-es válogatott a 3. helyen zárt erős csoportjában a franciaországi Eb-selejtező tornán.

A Magyarország-Törökország felkészülési mérkőzésen a hazaiak győzelme 2.30, a döntetlen 3.30, a vendégek sikere 3.20-szoros szorzóval fogadható. (x)

Nem tudok elképzelni nagyobb megtiszteltetést annál, mint mikor egy szakember saját hazájának nemzeti csapatát irányíthatja, ezért munkámat a legjobb tudásommal és teljes erőbedobással fogom végezni. Pontosan ismerem a magyar női labdarúgás erősségét, látom a tehetségeket, de a hiányosságokat is, éppen ezért szakmai stábommal azon fogunk dolgozni, hogy a játékosoknak minden lehetséges segítséget megadjunk a fejlődéshez.

– fogalmazta meg gondolatait a női magyar válogatott új szövetségi kapitánya.

Szarvas Alexandra a jövőben tervekről azt mondta, törekedni fognak arra, hogy a válogatott napról napra jobb legyen és egyre inkább felzárkózzon a nemzetközi elithez.

2024-03-21T10:51:04Z dg43tfdfdgfd