MEGSZüLETETT A DöNTéS A KéTSZERES MAGYAR VáLOGATOTT FUTBALLISTA JöVőJéRőL

Meghosszabbította Balogh Balázs nyáron lejáró szerződését a labdarúgó OTP Bank Ligában második helyen álló Paks.

A tolnai klub honlapjának csütörtöki híre szerint a kétszeres válogatott középpályás új megállapodása jövő nyárig érvényes, és a következő lesz a hatodik szezonja Pakson.

„A hosszabbítás tekintetében semmilyen kérdés nem volt bennem. Haraszti Zsolt ügyvezetőnk pontosan tudja, milyenek az érzéseim a klubbal kapcsolatban. Karrierem során eddig a második legtöbb időt tölthettem el itt, és Paks a második otthonunkká vált. Gyorsan, könnyen ment tehát a döntés” – fogalmazott a 33 éves Balogh, aki eddig 355 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, 125-ször paksi színekben.

A Paks egy nappal korábban jelentette be, hogy Bognár György vezetőedző további egy évvel meghosszabbította szerződését a klubbal.

A rutinos szakember szerződése nyáron járt volna le a tolnaiakkal, ezt toldották meg egy évvel a felek. A kizárólag magyar labdarúgókat foglalkoztató Paks Bognár György vezetésével kifejezetten eredményes, jelenleg a tabella második helyén áll, az őszi tabellán hét év után szorította le az első helyről a Ferencvárost.

Bognár György – aki profi pályafutása során magyar válogatott labdarúgó volt – 2020 szeptembere és 2022 nyara között már irányította a paksiakat, majd 2023 elején tért vissza. Összesített mérlege 117 találkozón 60 győzelem, 21 döntetlen és 36 vereség.

2024-04-11T09:31:36Z dg43tfdfdgfd