MEGLEPő NYILATKOZATOT ADOTT A FERRARI F1-ES CSAPATFőNöKE A RED BULLRóL

Idén eddig kevésbé sikerül futamgyőzelmekké konvertálnia a dominanciát a Red Bull Racing csapatának, hiszen míg tavaly a szezon folyamán csak egy olyan nagydíj volt, amelyet nem Red Bull-pilóta, nyert addig idén a 6-ból „csak” 4 versenyt húzott be az osztrák istálló.

Ezzel együtt továbbra is Verstappen és a Red Bull a nagyon egyértelmű favorit, viszont a Ferrari csapatfőnöke, Frederic Vasseur Norris Miamiban aratott győzelme után nagyon optimista nyilatkozatot adott.

Még több F1 hír:Max Verstappen elmondta a velős véleményét Donald Trump F1-es feltűnéséről

A Scuderia Imolában fogja bemutatni az új fejlesztési csomagját, az istálló első embere pedig úgy véli, már nincs kényelmes helyzetben a Red Bull, és már csak egy apró lépés hiányzik a maranellói istállónak ahhoz, hogy minden hétvégén kihívás elé állítsák a Milton Keynes-i alakulatot:

„Úgy gondolom, a Red Bullnak még mindig van egy kis előnye, de egyre közelebb vagyunk hozzájuk. Már nincsenek a komfortzónában, nekik is agresszívnak kell lenniük, és nyomás alatt vannak.”

„Még egy apró lépés, és minden hétvégén harcolni fogunk velük” – mondta ambiciózusan Vasseur az olasz Formu1a.uno szerint.

Eközben Marko ígéretet tehetett Verstappennek az esetleges Red Bull-os távozás kapcsán, míg Hamilton megszólalt Angela Cullen új munkájáról.

2024-05-08T06:47:55Z dg43tfdfdgfd