MAX VERSTAPPEN: MI TöRTéNT A TöBBIEKKEL? EZ EGY BORZALMAS KöR VOLT!

Max Verstappen szerezte meg az első rajtkockát a miami sprintfutamra, ami a holland pilóta is nehezen hitt el, így rádiózott azt követően, hogy megtudta, az első helyen végzett „Mi történt a többiekkel? Ez egy borzalmas kör volt!”

Verstappen Leclerc-t 1, Perezt pedig 2,5 tizedmásodperccel győzte le, míg a sokáig a legnagyobb kihívónak tűnő Norris 8 tizedet kapott tőle – egy szektor alatt 8 tizedet bukott a McLaren pilótája, aki az SQ2-es idejével pole-t szerezhetett volna.

Még több F1 hír:Komoly változások a McLarennél és az Aston Martinnál – íme, a Miami Nagydíj F1-es fejlesztéseinek listája

A sprintkvalifikáció után pedig így nyilatkozott Verstappen: „Őszintén szólva elég borzalmasnak éreztem a körömet. Talán az utolsó szakaszban nehéz volt működésre bírni a gumikat. Nem sokat tudtam javítani a lágyakon, de elfogadom a dolgot.”

„Nem volt élvezetes vezetni – az edzés még nagyon kellemes volt, és magabiztos voltam azt illetően, hogy harcban lehetünk a pole-ért. De az időmérőn már nem tűnt így nekem – nem tudom, mi történt a többi autóval az utolsó körben” – magyarázta a holland.

Eközben a sprintkvalifikáció összefoglalóját itt tudjátok elolvasni, míg Verstappen azt mondta, 250 millió euró sem lenne elég neki.

2024-05-03T21:51:54Z dg43tfdfdgfd