LANDO NORRIS: KICSIT SZOMORKODOM, HOGY EZ NEM EGY ’RENDES’ IDőMéRő VOLT...

Végtelenül izgalmasan alakult a Kínai Nagydíj sprintkvalifikációja, ahol Lando Norris egyértelműen a leggyorsabb volt a pályán, viszont az első két körét törölték, így minden a harmadik körön múlt.

Először az utolsó körét is elvették a második kör végén történt pályaelhagyás miatt, pillanatokkal később viszont visszakapta azt, így körülbelül egy másodperces előnnyel szerezte meg az első rajtkockát Hamilton előtt:

Még több F1 hír:Marko: Ha Maxot egy Ferrariba tennénk be...

„Először is, hihetetlenül boldog vagyok! Nagyon trükkös volt a helyzet, és mindig idegesen vágsz neki egy ilyen edzésnek. Sokat kell kockáztatnod, nyomnod kell és megfelelő hőmérsékletre kell hoznod a gumikat.”

„Boldog vagyok, amiatt viszont kicsit szomorkodom, hogy ez nem egy ’rendes’ időmérő volt, persze ettől még jó a pozíciónk. Csak három köröm volt az SQ3-ban, az első két köröm nem volt érvényes, ezért mindent vagy semmit volt az utolsó kör. Jó pozícióban vagyok a holnapi napra” – mondta a brit.

Eközben az F1-es sprintkvalifikáció összefoglalóját itt tudjátok elolvasni, míg az F1-es pilóta keményen kiakadt, elfogadhatatlannak tartja a helyzetet.

2024-04-19T09:16:14Z dg43tfdfdgfd