KöNNYEK KöZöTT: MEGSIRATTA A JáTéKVEZETő A PáRIZSI BL-BúCSúT

Játssz Magyarország egyik legjobb online kaszinójában! Vágj zsebre 4x32 000 Ft értékű bónuszt és 32 ingyen pörgetést! Regisztrálj most! (x)

Daniele Orsato játékvezető sírva fakadt a Paris Saint-Germain és a Borussia Dortmund kedd esti Bajnokok Ligája-elődöntője után.

Daniele Orsato olasz játékvezető nem tudta visszatartani a könnyeit a PSG és a Borussia Dortmund kedd esti – 1-0-s vendéggyőzelemmel zárult – mérkőzése után.

A Football Italia beszámolójában emlékeztetett: a 48 éves sípmester a 2024-es Európa-bajnokság után várhatóan visszavonul, így a tegnap esti párizsi visszavágó volt az utolsó fellépése a legrangosabb európai kupasorozatban. Íratlan szabály ugyanis, hogy senki nem kap két döntőt a BL-ben.

Márpedig Orsato bíráskodott a 2020-as Bayern München-PSG finálén – és még másik 54 meccsen a Bajnokok Ligájában.

Az olasz mérsékelt sikerrel igyekezett visszatartani a könnyeit az utolsó sípszó után, mielőtt megölelte volna asszisztenseit a Parc des Princesben.

Orsato 2010-ben kezdett bíráskodni, világbajnokságon és Európa-bajnokságon is megfordult már. Egyike annak a 18 játékvezetőnek, akik a nyári, németországi kontinenstornán is fújhatják a sípot.

2024-05-08T12:13:55Z dg43tfdfdgfd