KéT SPANYOL PILóTA AZ ASTON MARTINNáL? „NE LEPőDJENEK MEG RAJTA...

Hosszú idő óta nem lehetett tapasztalni olyan nagy felfordulást a Forma-1-es pilótapiacon, mint amilyen most látható, hiszen azzal, hogy 2025-re leszerződött a Ferrarival, Carlos Sainz egyelőre ülés nélkül áll.

Ha ez még nem lenne elég, a Christian Horner-ügy hatására Max Verstappen eligazolására is számítani lehet, igaz, a holland egyelőre cáfolta ezeket a híreket. Az biztos, hogy Eddie Jordan izgalmas fordulatra számít, ami a spanyol szurkolóknak bizonyára tetszene.

„Azt mondanám, a Red Bull, ha elveszítenének valakit, mint Max, vagy ha lecserélnének valakit, mint Perez, akkor bizony Carlos lenne az egyik kulcsember” – vélekedett Jordan a Formula For Success podcastben az esetleges fordulatokról a pilótapiacon.

„Azonban ne lepődjenek meg, ha esetleg jövőre egy kizárólag spanyol Aston Martin csapatot látnak majd” – tette hozzá az egykori csapattulajdonos, aki tehát azt sem tartja elképzelhetőnek, hogy Sainz Alonso mellett kössön ki.

Ez egyben azt is jelentené, hogy Lance Stroll kiszorulna a rajtrácsról, ami azért jelen körülmények közepette némiképp elképzelhetetlen, hiszen az édesapja nem egy alkalommal kijelentette már, hogy számára a fia boldogulása a legfontosabb.

„Ez az, amit én hiszek” – tette hozzá Jordan. „Nincsenek igazán megkérdőjelezhetetlen bizonyítékaim, de ez egy megérzés. És nagyon gyakran az én megérzésem egy kicsit más, mint másoké. És néha igazam van. Néha teljesen elszúrom. De azért jól hangzik.”

Eközben Vettel elárulta, hogy Suzukában kinek a győzelmére fogadna, míg Marko arról beszélt, hogy megérti a Williams Melbourne-i döntését a pilótacserét illetően.

2024-03-29T08:26:25Z dg43tfdfdgfd