KUZNYECOV SZERGEJ ELáRULTA, HOGYAN RúGTA KI A DIóSGYőR

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

"Soha nem kerestem a könnyű feladatokat. Reméljük, hogy meg tudjuk ezt oldani, mert tényleg mindenki nagyon szeretné Győrben, hogy a csapat feljusson és újra az élvonalban szerepeljen."

– nyilatkozott az M1 aktuális csatornának a 41 éves tréner, aki februárban vette át az ETO irányítását.

A második helyen álló győriek hátránya hét pont a listavezető Nyíregyháza mögött, utánuk azonban nagyon szoros a mezőny.

A Magyarország-Koszovó felkészülési mérkőzésen a hazaiak győzelme 1.63, a döntetlen 3.50, a vendégek sikere 6.75-szörös szorzóval fogadható. (x)

„Kilenc forduló van még hátra a bajnokságból, de ennyire messzire nem nézünk, egyelőre a következő mérkőzésre, a Siófok elleni hazai találkozóra készülünk. Én mindig annak vagyok a híve, hogy mérkőzésről mérkőzésre haladjunk"

– hangsúlyozta Kuznyecov.

Az edző beszélt diósgyőri menesztéséről is, ami elmondása szerint teljesen váratlanul érte, a tavaszi rajt előtt kellett mennie.

„Volt egy szurkolói ankét, amelyen őszintén válaszoltam a kérdésekre. Ezután másnap behívtak, és azonnali hatállyal felmondást adtak a kezembe. Ennyi a történet. Szeretném én is megtudni az okát."

– fogalmazott a szakember, akinek sajtóhírek szerint azért kellett távoznia, mert sokszor figyelmen kívül hagyta a fiatalajánlást, de szerinte ez nem igaz. Kiemelte, kilenc fiatal játékos utazott el velük a spanyolországi edzőtáborba, és többen bizonyítási lehetőséget is kaptak.

„Én annak vagyok a híve, hogy nem dobjuk a mély vízbe a fiatalokat, amikor még nem állnak készen, mert ezzel nagy gondot lehet okozni. Szépen, óvatosan kell beépíteni a játékost, és ha készen áll, akkor lehet több lehetőséget adni neki."

– közölte.

Forrás: MTI

2024-03-25T12:25:36Z dg43tfdfdgfd