„KOPASZ TOJáSFEJ” – íGY SéRTEGETTE EDZőJéT A MANCHESTER UNITED JáTéKOSA

Óriási a felfordulás a Manchester Unitednél, de Erik ten Hag szerint minden rendben van.

A Manchester United története során először kapott ki egy idényen belül kétszer a Crystal Palace-től, ráadásul a manchesterieket ezúttal 4-0-ra mosta le a londoni kiscsapat. A csapat edzője, Erik ten Hag egyre kilátástalanabb helyzetbe kerül. Ezúttal egyik játékosa gúnyolta őt ki a háta mögött. 

A csapat holland edzője körül egyre jobban fogy a levegő, és nagyon úgy tűnik, hogy az öltözőben sem tud rendet tartani a játékosai között. A Beyond Football értesülései szerint a mérkőzést követően a United brazil válogatott játékosa, Antony a csapattagok közös chatcsoportjában azt írta ten Hag-ról, hogy

kopasz tojásfej.

A gúnyos megjegyzésről állítólag a klub másik játékosa, Mason Mount értesítette is ten Hag-ot. 

Anthony viselkedése már csak azért is kifejezetten meglepő, mert őt ten Hag hozta el az Ajaxtól, ahol korábban már nagy sikereket értek el együtt. Mindenesetre bizonyára a brazil is frusztrált, hiszen sem a Manchester Unitednek, sem pedig neki nincs jó szezonja. 

A hírek szerint a holland szakember el fog beszélgetni Antonyval, és nagy esély van rá, hogy a 24 éves szélső ebben az idényben már nem lép pályára.

Korábban emlékezetes eset volt, amikor Jadon Sancho is bírálta a vezetőedzőt. Az angol válogatott támadót előbb felfüggesztette a holland tréner, míg végül a Manchester United januárban kölcsönadta korábbi klubjának, a Borussia Dortmundnak, ahol azóta remekül teljesít.

A holland tréner már-már legendás arról, hogy bármilyen rossz eredményt is érjen el a csapatával, mégis úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Ezúttal sem tett másképp:

„Abszolút! Én vagyok a megfelelő ember a dolgok megfordítására. Ha nincs ennyi sérültünk és egészséges a keret, akkor jó a csapatunk, de szinte a teljes hátsó egységünk nem állt rendelkezésre, így akadtak problémáink” – nyilatkozta a történelmi kudarc után az edző, akit a legtöbb szurkoló már inkább másik csapat kispadján látna. 

(Borítókép: Anthony és Erik ten Hag. Fotó: NurPhoto/Getty)

2024-05-07T08:44:31Z dg43tfdfdgfd