KONGóI CSATáRT IGAZOLHAT A FERENCVáROS

A footmercato.net híre szerint a Ferencváros is azon kilenc klub között van, amely érdeklődik az albán FK Partizani 21 éves csatára, Archange Bintsouka iránt – szúrta ki a Nemzeti Sport Online.

A sajtóhírek szerint az albán FK Partizani 21 éves kongói csatára, Archange Bintsouka a fizikumával, gyorsaságával és a 31 tétmeccsen szerzett tíz góljával számos európai klub érdeklődését is felkeltette.

Összesen kilenc érdeklődőt sorol fel a cikk. Az olasz Serie A-ból a Torinót, a Genoát és a Hellas Veronát említik meg, Portugáliából a Guimaraest, a Famalicaót, a Gil Veicentét, az Estrelátés a Farensét, Magyarországról pedig a Ferencvárost.

A korábban, kölcsönben egy évet Koszovóban is futballozó Bintsoukát 2025 nyaráig köti szerződés az FK Partizanihoz, a Transfermarkt 350 ezer euróra becsüli az értékét. Az FTC 2016-os BL-selejtezős ellenfele jelenleg 3. helyen áll az albán élvonalban, Bintsouka pedig holtversenyben a 4. a bajnokság góllövőlistáján (a bajnokságban kilenc gólt szerzett) – jegyezte meg az nso.hu.

2024-05-08T09:46:29Z dg43tfdfdgfd