KISPADRA CURTIS JONESSZAL!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A Liverpool Crystal Palace ellen elszenvedett veresége után kemény kritikával illették a Szoboszlai Dominik helyett kezdőként pályára lépő Curtis Jonesszal szemben.

Az FC barcelona-PSG Bajnokok Ligája-mérkőzésen a hazaiak győzelme 2.25, a döntetlen 4.00, a vendégek sikere 3.10-szeres szorzóval fogadható. (x)

A játékos visszatérése nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, sőt egyenesen őt vádolják a vereséggel. A footballfancast.com-on megjelent cikk szalagcímében ez szerepel:

„A Liverpoolnak a kispadra kell száműznie Curtis Jones-t, hogy teret adjon a tini tehetségnek”

A portál szerint több statisztika is alátámasztja a rossz teljesítményt, majd kiemelik, hogy a csereként beálló Szoboszlai Dominik kevesebb idő alatt jóval hatékonyabb teljesítményt nyújtott a pályán.

A „tini tehetség” alatt pedig  Stefan Bajceticre gondoltak. A Liverpool nevelésű spanyol ifjú tavalyi 11 Premier League szereplése során egy gólt szerzett és passzainak 64%-a sikeres volt.

2024-04-16T10:33:01Z dg43tfdfdgfd