KIHíVTáK EGY Kő-PAPíR-OLLóRA A MAGYAR VáLOGATOTT KöZéPPáLYáSáT – VIDEÓ!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A Koszovó elleni 2–0-s győzelem után a magyar válogatott játékosai a szokásos tiszteletkörüket tették a Puskás Arénában, amikor Schäfer Andrást kihívta az egyik szurkoló egy kő-papír-ollóra.

A Puskás Akadémia-Fehérvár bajnoki mérkőzésen a hazaiak győzelme 1.79, a döntetlen 4.20, a vendégek sikere 4.20-szoros szorzóval fogadható. (x)

Az M4 Sport beszámolója szerint a tét a magyar középpályás meze volt, amit a drukkernek nem sikerült megszereznie, mivel Schäfer egy ollóval nyert.

Mondhatni, papírforma: az Union Berlin játékosa ugyanis már tavaly márciusban gyakorolni kezdte a játékot, miután Szoboszlai Dominik és Sallai Roland így döntötte el a Magyarország-Észtország (1–0) találkozón, hogy melyikük végezze el a büntetőt.

A kő-papír-olló nagy népszerűségnek örvend nemzeti együttesünknél, nemrég még Marco Rossi szövetségi kapitány is arról beszélt – persze poénosan –, meglehet, ő is így dönt majd arról, hogy ki legyen a csapat első számú kapusa a nyári Európa-bajnokságon.

2024-03-27T12:25:03Z dg43tfdfdgfd