KIDERüLT, MI IS TöRTéNT VALóJáBAN PIQUé éS IBRAHIMOVICS KöZöTT!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Az ominózus képen úgy tűnik, mintha az FC Barcelona két játékosa éppen csókolózni készülne.

Piqué hosszú évek után megtörte a csendet, és elárulta, mit is látunk valójában a fotón:

„A kép a klub parkolójában készült, az autóm mellett. Ott volt az egész sajtó. És úgy tűnik, mintha épp meg akarnám csókolni Zlatant, de a fotó teljesen ki van ragadva a kontextusból"

– zárta rövidre a találgatásokat a visszavonult spanyol focista az After Kings című műsorban.

A Chelsea-Newcastle United angol bajnokin a hazaiak győzelme 1.98, a döntetlen 4.10, a vendégek sikere 3.50-szeres szorzóval fogadható. (x)

A fotó megjelenése után egy újságírónő megkérdezte a svéd csatártól, hogy meleg-e. Ibrahimovicsot azonban már akkor sem kellett félteni, keményen visszaszólt a riporternek:

„Nem, nem, te és a húgod gyertek fel a házamba, és bebizonyítom, hogy nem vagyok meleg".

A 37 éves spanyol játékos egy korábbi interjúban elmondta, hogy csak gratulálni szeretett volna csapattársa éppen megjelenő életrajzi könyvéhez:

„Nagyon tapintatos ember vagyok, nagyon gyengéd. A fotós abban a pillanatban készítette a képet, amikor éppen kezet fogtunk. Nem tudom, ki készítette a képet, de mivel az edzőpálya mellett voltunk, nem hiszem, hogy valaki a szórakoztatóiparból."

– nyilatkozta Piqué a FourFourTwo-nak.

Forrás: Marca

2024-03-11T10:40:08Z dg43tfdfdgfd