KIDERüLT, HOL FOLYTATJA A FRISS NéMET BAJNOKCSAPAT LEGNAGYOBB éRTéKE!

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Terjedelmes interjút adott Fernando Carro, a Leverkusen vezérigazgatója a spanyol AS-nek, amelyben a friss német bajnok legnagyobb értékéről, Florian Wirtzről is kérdezték.

A West Ham-Leverkusen Európa-liga negyeddöntő visszavágó rendes játékidejében a hazaiak győzelme 3.85, a döntetlen 3.85, a vendégek sikere 1.95-szörös szorzóval fogadható. (x)

"Sok csapat részéről van érdeklődés. A szülőkkel való kapcsolatunk miatt elmondhatom, az az elképzelésük, hogy a fiuk nálunk folytassa. A futballban egy évnél előrébb nem lehet tervezni, de ő a következő szezonban is a Leverkusenben játszik majd" - szögezte le Carro, aki szerint a 20 esztendős középpályás a jövőben Aranylabdát fog nyerni.

"Nem akarom összehasonlítani a játékosokat, de Wirtz számomra az egyik, ha nem a legjobb német futballista. Számomra egyértelműen az Aranylabda várományosa a jövőben" - mondta a vezérigazgató.

A Leverkusen négy évvel ezelőtt 200 ezer euróért vásárolta meg Wirtzet a Kölntől, a játékos értékét ma 110 millió euróra becsülik.

Carro a nyári átigazolási tervekről is beszélt.

"Attól függ, hogy mi kit értékesítünk. Mi egy olyan klub vagyunk, amelynek minden évben nagy bevételt kell generálnia játékos-eladásból, hogy finanszírozza az igazolásokat. Valószínűleg idén is lesz ilyen, amellyel ki tudunk majd fizetni két-három érkezőt" - nyilatkozta.

2024-04-16T17:48:45Z dg43tfdfdgfd