KICSODA CARLOS SAINZ BARáTNőJE?

Carlos Sainz Jr. számára felemásan indult az év, hiszen februárban kiderült, hogy 2025-től Lewis Hamilton a Ferrarihoz igazol, így ez lesz az utolsó szezonja a csapatnál, majd bár Bahreinben dobogóra állt, viszont Szaúd-Arábiában vakbélgyulladás miatt meg kellett műteni.

A spanyol pilóta nagyon gyorsan visszatért, sőt Ausztráliában a második helyre kvalifikálta magát és Max Verstappen kiesését követően megszerezte F1-es karrierje harmadik győzelmét.

Még több hír:IndyCar: Palou domináns teljesítménnyel nyerte az 1 millió dolláros kihívást

Ezt követően az angol sajtó járt utána, hogy ki Sainz barátnője: a 28 éves skót modellel, Rebecca Donaldsonnal alkot egy párt a 29 éves versenyző, aki már többször elkísérte F1-es versenyekre.

Donaldson egy rendkívül keresett modell, aki már a Vogue és a Marie Claire címlapján is szerepelt, és 17 éves kora óta foglalkozik modellkedéssel. Donaldsont és Sainzot tavaly júniusban Milanóban látták először együtt, azóta pedig nem is titkolják a kapcsolatukat, viszont a közösségi médiában még nem posztoltak közös képet.

A 28 éves modellről alább tudtok megtekinteni képeket, eközben Horner erős utalást tett arra, ki esélyes Perez helyére, míg Russell rémült rádiózását itt tudjátok meghallgatni.

Nézd meg: Videón az első körök a 2024-es Aston Martinnal

2024-03-25T13:17:46Z dg43tfdfdgfd