KICKER: NéMET CSAPATA SZABADULNA SZALAI ATTILáTóL

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A német lap úgy értesült, hogy a Sallai Rolandot is foglalkoztató klub sem Szalai Attila, sem a Bochumba kölcsönadott Keven Schlotterbeck szolgálatára nem tart igényt a 2024/25-ös idényben.

A 26 éves magyar középső védő január 21-én érkezett kölcsönbe az SC Freiburghoz a szintén német elsőosztályú TSG Hoffenheimtől, a szerződése a nyáron jár le vörös-fehéreknél.

A Liverpool-Crystal Palace mérkőzésen a hazaiak győzelme 1.20, a döntetlen 7.50, a vendégek sikere 15.00-szörös szorzóval fogadható. (x)

Szalainak nem igazán sikerült berobbannia a freiburgiaknál, nyolc mérkőzésen mindössze 435 percet kapott Christian Streich vezetőedzőtől, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha nem marasztalnák a klubnál.

Ráadásul Szalai megtartása nem is lenne egyszerű művelet, mivel a Freiburgnak nincs vételi opciója, amit aktiválhatna, ha meg lenne elégedve a 26 éves hátvéd teljesítményével.

Vagyis jelen állás szerint úgy tűnik, hogy a budapesti születésű védő visszatér a Hoffenheimhez a szezon végén.

A magyar válogatott játékos szerződése 2027 nyarán jár le a TSG-nél, piaci értékét a mértékadó transfermarkt.com 6 millió euróra taksálja.

2024-04-12T15:43:49Z dg43tfdfdgfd