HERTHA BSC: A JELEK SZERINT MéGISCSAK RAGASZKODNAK DáRDAI PáLHOZ

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Hertha kerete Dárdai Pál mellett áll és a csapat egyöntetűen azt szeretné, ha a magyar edző maradna a kispadon a következő idényben is.

A Bayern München-Arsenal Bajnokok Ligája-mérkőzésen a hazaiak győzelme 2.40, a döntetlen 3.70, a vendégek sikere 2.95-szörös szorzóval fogadható. (x)

A Bildre hivatkozva azt írják Németországban, hogy a Hertha egyik legjobb játékosa, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.

A Bild beszámolója szerint különösen a fiatalabb játékosok tapasztalták azt, hogy Dárdai irányítása alatt ugrásszerűen fejlődött a teljesítményük.

A portál megjegyzi, az edzőkérdés kimenetele azonban továbbra is nyitott, hiszen a klubvezetés és Dárdai is erősen gondolkodik a jövőről.

Minden nap beszélgetünk Pállal a csapatról, az egyes játékosokról és a sportszakmai helyzetünkről. Mindig is azt mondtuk, hogy ezt a szezont végigjátsszuk, aztán pedig házon belül megbeszéljük Pállal, hogyan tovább.

– mondta Benjamin Weber sportigazgató a Bildnek.

Dárdai a jelenlegi, harmadik időszakát 2023 áprilisában kezdte meg a Hertha BSC-nél még a Bundesliga előző kiírásának hajrájában, de csodát már ő sem tudott tenni, még vele is kiesett a Hertha. A berlini klub jelenleg 29 fordulót követően a 6. helyen áll a német másodosztályban, hátránya nyolc pont a Bundesliga-osztályozót érő harmadik helytől.

2024-04-16T16:33:38Z dg43tfdfdgfd