HA MOST LENNE VéGE A PREMIER LEAGUE-NEK, SZOBOSZLAI éS A LIVERPOOL LEMARADNA A BAJNOKI CíMRőL

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Manapság, ha csak szóba kerül a Premier League, már mindenkinek a matematika rejtelmes tudománya kerül előtérbe, hát még ha nem egyszerre játszanak a bajnokesélyesek.

A Manchester United-Liverpool bajnoki mérkőzésen a hazaiak győzelme 4.50, a döntetlen 4.40, a vendégek sikere 1.72-szeres szorzóval fogadható. (x)

Brighton–Arsenal ez volt ma este, délután pályán volt a Manchester City, majd holnap a Liverpool – az aspektust mindehhez a csapatokhoz szerintem jószerivel ma pedig már mindenki keni, vágja.

Folyamatosan, ha meccs van, pillanatról pillanatra változik minden az Arsenal, a Liverpool és a Manchester City között. Egyre élesebb a harc ezen gárdák között a bajnoki címért.

Azt mi is megírtuk, délután 4-2-re győzött a City, este viszont az Ágyúsok voltak pályán, s az Arsenal győzött is a Brighton ellen. Magabiztosan, jó játékkal, ahogy egy bajnokaspiránshoz illik, 3-0-ra - Saka, Havertz és Trossard góljaival.

Ez pedig azt jelenti, hogy míg jelenleg a Citynek és a Liverpoolnak 70 pontja van a pontvadászatban, addig az Arsenalnak 71, vagyis most ők lennének a bajnokok. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy Szoboszlai Dominikék egy meccsel kevesebbet játszottak.

2024-04-06T19:33:29Z dg43tfdfdgfd