EZEN A HéTEN PáLYáRA VISZI A FERRARI AZ úJ NAGY F1-ES CSOMAGJáT – OLASZ SAJTó

Jövő héten fogják megrendezni az Emilia-Romagna Nagydíjat Imolában, ami két fontos kérdésre is válaszolt fog adni: fenn tudja-e tartani a Miamiban mutatott formáját a McLaren, és sikerül-e előrelépnie a Ferrarinak.

A maranellói istálló ugyanis Imolában veti be az idei első nagyobb fejlesztési csomagját, amellyel nemcsak visszavennék az első számú üldöző szerepét, de Frederic Vasseur csapatfőnök ambiciózus nyilatkozata alapján meg is tennék azt az apró lépést, amellyel folyamatos kihívást jelenthetnek a Red Bullnak.

Még több F1 hír:Már „csak” 3 csapatnál van nullázás, 2 páros 1 tizeden belül – az F1-es időmérős párharcok állása

Az olasz Formu1a.uno információi szerint pedig még az imolai hétvége előtt ki akarja próbálni a Ferrari a fejlesztéseket valós versenypályán, így forgatási napot rendeznek Fioranóban csütörtökön és pénteken.

Charles Leclerc és Carlos Sainz Jr. is 100-100 kilométert tehet meg az SF-24-es „2.0-s” verziójában. Nem szokatlan, hogy egy nagyobb csomag bevezetése előtt forgatási nappal teszteli az újdonságait a Ferrari: tavaly az osztrák forduló előtt tettek így.

Eközben a Le Mans-i győztes szerint Imolában már nem áll rajthoz a többszörös futamgyőztes, míg Hamilton megszólalt Angela Cullen új munkája kapcsán.

2024-05-08T08:03:02Z dg43tfdfdgfd